Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINALII ... DE WEEK-END (Continuare) Duminică, 29 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sorin Solomon

27 Mai 2014
Vizualizari: 2326
Comentează add

Moştenitorul tronului Marii Britanii a ajuns în România după ce a aterizat cu un avion privat pe Aeroportul Târgu Mureş, de unde s-a deplasat la Viscri, în judeţul Braşov.

Prinţul Charles revine la Viscri

sorin-solomon

Prinţul Charles. Foto: Adrian Lungu (Arhivă).

Prinţul Charles, moştenitorul tronului Marii Britanii, a ajuns marţi după-amiază în România, el aterizând cu un avion privat pe Aeroportul Transilvania din Târgu Mureş, de unde s-a deplasat la Viscri, în  judeţul Braşov.

Caroline Fernolend, preşedinta fundaţiei pe care prinţul o patronează, "Mihai Eminescu" Trust, a declarat pentru Agerpres că moştenitorul tronului Marii Britanii s-a deplasat la locuinţa pe care a cumpărat-o în Viscri şi a stat de vorbă cu mama Carolinei Fernolend.
   
Conform lui Caroline Fernolend, de la Viscri, Prinţul de Wales a plecat spre judeţul Covasna, unde are o altă proprietate.    

Totodată, preşedinta fundaţiei pe care prinţul o patronează, "Mihai Eminescu" Trust a afirmat că Prinţul Charles va rămâne în România până vineri.

În ultimii ani Prinţul Charles a venit în fiecare primăvară în România.

Preocupat de conservarea monumentelor istorice, îndeosebi a celor din Transilvania, el s-a implicat în programul de reabilitare a mai multor sate săseşti întemeiate în secolul al XII-lea, dintre care o parte figurează în patrimoniul UNESCO.

Moştenitorul tronului Marii Britanii a cumpărat mai multe case vechi în câteva localităţi, printre care Viscri şi Saschiz.

În urmă cu aproape doi ani şi Henry, fiul cel mic al Prinţului Charles, a fost la Valea Zălanului, unde a petrecut sărbătorile de Paşti împreună cu mai mulţi prieteni.

Acesta a făcut enduro pe dealurile din jurul localităţii şi a mâncat bucate tradiţionale.


Etichete Ştiri centruPrinţul Charlesmoştenitorul tronului Marii BritaniiTârgu MureşViscri"Mihai Eminescu" TrustPrinţul de WalesCaroline Fernolend

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live