Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECŢIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA Duminică, 26 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

21 Februarie 2019
Vizualizari: 327
Comentează add

Poliţia Rutieră Bucureşti face o acţiune de verificare a transporturilor de persoane şi de mărfuri.

Prinși băuți la volan de la prima oră

alex-lancuzov

Foto: Arhivă/ Poliția Română

Poliţia Rutieră Bucureşti face, la această oră, o acţiune de verificare a transporturilor de persoane şi de mărfuri. Unde au loc raziile în trafic şi ce abateri s-au constatat ne spune acum reporterul nostru, Alex Lancuzov. Bună dimineaţa!

Reporter: Bună dimineața! Cea mai gravă abatere rutieră depistată până acum a fost consumul de alcool pentru șoferul unui microbuz de transport persoane, polițiștii l-au prins în timp ce efectuau o cursă pe Bulevardul Bucureștii Noi, erau și cinci călători în microbuz, iar șoferul avea o concentrație de 0,37 alcool în aerul expirat, foarte aproape de a deveni infracțiune.

Așadar, măsura dispusă este reținerea permisului pentru 90 de zile. În urmă cu cinci minute, polițiștii care efectuează o altă acțiune de control pe șoseaua Giurgiului au prins un șofer de camion, de asemenea, băut la volan.

La această acțiune care se desfășoară acum pe Șoseaua Chitilei, de unde transmit, pe sensul de intrare în București, chiar lângă Pasajul de la Centură participă și Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier.

Este instituția care verifică documentele și starea tehnică la microbuze și camioane.

Se verifică, de asemenea, respectarea timpilor de odihnă și condus, dar și încărcarea peste capacitatea de transport, mai ales la microbuze.

La raziile de astăzi, care se desfășoară în București, dar și în mai multe județe, participă, practic, toate organele de control cu atribuții în transportul rutier.

 


Etichete politieverificare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live