Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Miercuri, 15 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

27 August 2019
Vizualizari: 625
Comentează add

Primul miting din campania de strângere de semnături pentru Dan Barna, candidatul Alianţei USR-PLUS pentru funcţia de preşedinte.

Primul miting din campania de strângere de semnături pentru Dan Barna

radiojurnal

Primul miting din campania de strângere de semnături pentru Dan Barna, candidatul Alianţei USR-PLUS pentru funcţia de preşedinte.

În Piaţa Ovidiu din Constanţa se desfăşoară, la această oră, primul miting din campania de strângere de semnături pentru Dan Barna, candidatul Alianţei USR-PLUS pentru funcţia de preşedinte al României. La miting a fost prezent şi Dacian Cioloş, propunerea Alianţei pentru funcţia de prim-ministru. Dan Barna a declarat că rezultatul alegerilor europarlamentare din 26 mai a arătat că Alianţa USR-PLUS este o alternativă politică puternică.

Dan Barna: Vom merge cu această caravană prin toate judeţele României pentru că, da, suntem o alianţă care strânge semnăturile pe bune, în stradă, suntem două partide reale, cu oameni care şi-au asumat implicarea. Am adus în politică câteva mii de oameni noi care vor să se implice în însănătoşirea României. Acesta este, de fapt, mesajul pe care se bazează candidatura mea. Eu cred că putem să schimbăm România astfel încât să devină o ţară în care tinerii să îşi dorească să locuiască.
 


Etichete Dan Barnacandidat USR presedintie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live