Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Vineri, 30 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Daniela Mănuţă

7 Martie 2017
Vizualizari: 870
Comentează add

Câștigatorul locului întâi este Ionel Popescu, care în patru luni de tranzacționare a obținut un randament de peste 30 la sută și marele premiu: un SUV Dacia Duster.

Primul câștigător al concursului "Condus de Randament", organizat de BVB

daniela-manuta

Un investitor de 37 de ani, din București, este primul câștigător al concursului "Condus de Randament" , prima competiție de tranzacționare din mediul real organizat de Bursa de Valori București.

Concurenții care au obținut cele mai mari randamente au fost premiați in cadrul unei Gale care a avut loc în această seară.

Câștigatorul locului întâi este Ionel Popescu, care în patru luni de tranzacționare a obținut un randament de peste 30 la sută și marele premiu: un SUV Dacia Duster. 

"Analizând piețele financiare, având încredere în deciziile mele și nu în ultimul rând, am sperat că inspirația mea imi va aduce randamentul potrivit ca să pot să câștig acest concurs. Am știut din primul moment ce instrumente să aleg, nu am ezitat nici o clipă. Decizia mea, ca sa fie confirmată, a avut nevoie de o așteptare destul de lungă, aproximativ trei luni și o saptămână, timp în care eu nu am contat în clasament, eram cu un randament scăzut, undeva la doi-trei la sută, uneori chiar și sub zero, dar am avut încredere că decizia pe care am luat-o este cea potrivită, să am răbdare, să astept și nu am greșit", a declarat Ionel Popescu pentru Radio România Actualități.

În această seara au fost premiați în total douăzeci de concurenți care au obținut cele mai mari randamente. Primul concurs de tranzacționare din mediul real organizat de Bursa de Valori București a început pe 17 octombrie 2016 și s-a încheiat pe 17 februarie 2017.

Directorul general al Bursei de Valori Bucuresti, Ludwik Sobolewski, a declarat își doreste ca în acest an, să lanseze și cea de-a doua ediție a concursului, având în vedere succesul înregistrat.

În cadrul concursului „Condus de randament”, cel mai tânăr participant are 25 de ani, iar cel mai în vârstă 83 de ani. 


Etichete investitorbvbconcursul codus de randamenttranzactionareconcurentiionel popescurraLudwik Sobolewski,

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live