Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 05 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Şarpe

16 Martie 2017
Vizualizari: 495
Comentează add

Noul buget al SUA propune economii drastice în resursele alocate ajutorului internaţional şi protecţiei mediului pentru a compensa creşterea spectaculoasă a cheltuielilor militare.

Primul buget al administraţiei Donald Trump

radu-sarpe

    Donald Trump. Foto: Arhivă.

Primul buget prezentat de noua administraţie a Statelor Unite propune economii drastice în resursele alocate ajutorului internaţional şi protecţiei mediului, pentru a compensa creşterea spectaculoasă a cheltuielilor militare.

Potrivit France Presse, acest buget, care va fi prezentat peste câteva ore are puţine şanse să treacă neschimbat de Congresul SUA dar traduce în cifre programul preşedintelui Donald Trump, al cărui slogan electoral a fost "America mai întâi".

Documentul prevede şi sumele destinate construirii zidului de la frontiera cu Mexicul: 1,5 miliarde de dolari în acest an şi 2,6 miliarde pentru anul viitor.

O scădere uşoară de un procent ar urma să afecteze şi fondurile agenţiei spaţiale NASA, deşi în primul său discurs din Congres, preşedintele Trump a făcut aluzie la posibila relansare a programelor spaţiale cu echipaj uman.


Etichete Donald TrumpbugetbaniarmatăajutorcheltuieliNASA

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live