Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: IN ZORI Luni, 24 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Petruţa Obrejan

31 Martie 2017
Vizualizari: 1312
Comentează add

Primele transportoare blindate ar putea fi asamblate la uzina din Moreni abia anul viitor, a declarat astăzi, la Târgovişte, ministrul apărării, Gabriel Leş.

Primele transportoare blindate ar putea fi asamblate la Moreni în 2018

petruta-obrejan

Foto: mapn.ro.

Primele transportoare blindate ar putea fi asamblate la uzina din Moreni abia anul viitor, a declarat astăzi, la Târgovişte, ministrul apărării, Gabriel Leş:

Gabriel Leş: Vedem care va fi modalitatea prin care le vom putea integra în industria naţională de apărare, cel puţin în prima fază să fie asamblate la noi, printr-o linie de asamblare a acestor produse. Pentru noi este foarte important să obţinem această tehnică cât de repede, dar pe de altă parte, conform programului de guvernare pe care îl avem, dorinţa noastră este clară - să integrăm şi să ajutăm industria naţională de apărare.

Realizator: La rândul său, ministrul economiei, Mihai Tudose, preciza că cel puţin două mari firme sunt interesate să desfăşoare un parteneriat cu uzina de la Moreni, atât în ceea ce priveşte transferul de tehnologie, cât şi dezvoltarea unor linii de asamblare a transportoarelor.

Cei doi miniştri îl însoţesc pe premierul Sorin Grindeanu, care face astăzi o vizită de lucru în judeţul Dâmboviţa.

Trimisul nostru Petruţa Obrejan ne-a informat că delegaţia guvernamentală a fost până acum la Fabrica Arctic din Găeşti, la Uzina Mecanică din Dragomireşti şi în campusul Universităţii "Valahia" din Târgovişte


Etichete transportoare blindatemorenimapnarmatamihai tudosegabriel les

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live