Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Marţi, 04 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

6 Iulie 2020
Vizualizari: 283
Comentează add

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, anunţă că nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale din această toamnă.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, pleacă din PSD

florin-lepadatu

Primarul Robert Negoiţă. Foto: facebook.com/Robert.Negoita.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, anunţă că nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale din această toamnă.

"După aproape 20 de ani de când am început aventura politică, dedicându-mi toate energiile şi priceperea unui partid de a cărei ideologie m-am simţit întotdeauna cel mai apropiat, a venit astăzi momentul să închei acest capitol.

Anunţ public, astăzi, că nu voi mai candida din partea PSD la alegerile locale din această toamnă.

Despre motivele acestei decizii previzibile am tot vorbit, dar o să le punctez încă o dată pe scurt: în ultimii cinci ani, am trăit numeroase dezamăgiri şi revolte în calitate de membru PSD.

Epoca Dragnea a fost o adevărată tragedie pentru cel mai mare partid din România, în care politica pumnului în gură a consfinţit dictatura absolută a unui individ ce a adus şi promovat în conducerea PSD-ului multe nulităţi, a căror singură calitate a fost aceea de a lătra la ordin şi de a asculta cu sfinţenie comanda 'Stăpânului'", a postat Robert Negoiţă, luni, pe pagina de facebook, potrivit Agerpres.


Etichete negoiţă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live