Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE Sâmbătă, 01 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

București FM

10 Decembrie 2020
Vizualizari: 526
Comentează add

Primarul sectorului 1 solicită Romprest refacturarea serviciilor prestate

bucuresti-fm

Foto: Arhivă. 

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunţat, joi, că a solicitat companiei de salubritate Romprest refacturarea serviciilor prestate pentru a intra în legalitate.


„Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a cerut în scris prestatorului serviciului de salubritate refacturarea serviciilor prestate de companie în ultima perioadă.

Solicitarea vine ca urmare a neregulilor constatate în Nota de raport nr. 37031/04.12.2020 a Poliţiei Locale Sector 1.

Având în vedere neregulile consemnate în nota de raport, edilul Clotilde Armand a solicitat prestatorului de salubritate să verifice în mod riguros serviciile facturate pornind de la constatările Poliţiei Locale, să storneze factura nr. 5-0002854/16.11.2020 şi să refactureze sumele în concordanţă cu serviciile prestate”, se arată într-un comunicat de presă autorităţii locale.


Primarul sectorului 1 a explicat că nu poate plăti nişte servicii prestate doar pe hârtie.

„Cetăţenii nu merită să fie ‘victimele’ unui fals război între prestatorul de servicii de salubrizare care forţează nota şi modifică tarifele după cum doreşte şi autoritatea locală. Cetăţenii îşi doresc curăţenie pe străzi pentru că plătesc enorm pentru acest serviciu. Din respect pentru banii comunităţii locale, nu pot plăti nişte servicii prestate doar pe hârtie. Tocmai de aceea, pentru a intra în legalitate, am solicitat prestatorului să refactureze serviciile prestate. Cât de curând vom rezolva această situaţie, însă doar cu respectarea strictă a legii”, a declarat Clotilde Armand.


Etichete primar secor 1gunoaieromprestclotilde armand(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live