Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI* Meteo * Sport) Vineri, 28 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Atena Teognoste

8 Noiembrie 2016
Vizualizari: 970
Comentează add

Primarul general al capitalei, Gabriela Firea, anunţă că pregătirile de iarnă şi pentru deszăpezire sunt aproape gata în Bucureşti.

Primarul general, Gabriela Firea: Pregătirile de iarnă, aproape gata

atena-teognoste

 

Primarul general al capitalei, Gabriela Firea, anunţă că pregătirile de iarnă şi pentru deszăpezire sunt aproape gata în Bucureşti.

Ea a precizat că vor fi făcute verificări inopinate, iar utilajele de deszapezire vor purta însemnele capitalei, ale sectorului şi ale firmei de salubritate.  

Gabriela Firea: "S-au constat în anii trecuţi fenomene de genul că aceleaşi maşini, aceleaşi utilaje, acţionau şi în capitală şi în alte judeţe, deşi ele erau declarate ca fiind rezervate doar pentru Bucureşti.

"Le-am pus în vedere companiilor de salubritate să dimensioneze corect necesarul de forţă umană, de utilaje, de combustibil şi tot ceea ce dumnealor consideră că îi depăşeşte ca buget să ceară ajutorul Consiliului General şi primarului general pentru acoperirea întregului necesar astfel încât deszăpezirea să se facă în întregime în capitală şi la standarde cu adevărat europene".   

În toatal, în această iarnă, pe străzile capitalei, vor acţiona 582 de utilaje.


Etichete primarul generalGabriela Fireadeszăpezirepregătiri de iarnă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live