Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI Sâmbătă, 05 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ilie Pintea

24 Aprilie 2017
Vizualizari: 992
Comentează add

Înalta Curte de Casație și Justiție a respins apelul formulat de primarul municipiului Deva, Mircia Muntean, care a rămas cu decizia de fond, având de executat 6 ani de inchisoare.

Primarul din Deva, condamnat la inchisoare

ilie-pintea

Sală de tribunal. Foto: Arhivă/Facebook.com.

Înalta Curte de Casație și Justiție a respins astăzi apelul formulat de primarul municipiului Deva, Mircia Muntean, care  a rămas cu decizia de  fond, având de executat șase ani de închisoare.

În data de 10 iunie 2016, un complet de trei judecători l-a condamnat la doi ani de închisoare cu executare pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, la care, pentru că era în perioada de încercare de șase ani, s-a adăugat și pedeapsa de patru  ani de închisoare pe care o primise anterior, cu suspendare, pentru abuz în serviciu.

De îndată ce mandatul de executare a pedepsei pentru  primarul Mircia Muntean va ajunge la Deva, acesta trebuie să se prezinte la Poliție pentru punerea în aplicare a sentinței.

El va petrece apoi 21 de zile în carantină, iar pentru că are de executat o pedeapsă mai mare de cinci ani nu va rămâne la Penitenciarul Bârcea Mare, de lângă Deva, urmând să execute pedeapsa privativă de libertate la altă închisoare.


Etichete Mircia MunteanprimarDevainchisoare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live