Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PRIETENII DE LA RADIO Marţi, 04 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

16 Septembrie 2021
Vizualizari: 541
Comentează add

Peste cel mult o lună şi jumătate va fi lansată o licitaţie pentru modernizarea a 210 kilometri de reţea de termoficare în valoare de 300 de milioane de euro.

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, despre modernizarea rețelei de termoficare

radiojurnal

 Primarul general al Municipiului București, Nicușor Dan.         Foto: Arhivă.

Peste cel mult o lună şi jumătate va fi lansată o licitaţie pentru modernizarea a 210 kilometri de reţea de termoficare în valoare de 300 de milioane de euro, din bani europeni, a anunţat astăzi primarul general al capitalei, Nicuşor Dan.
 
El a spus că în ceea ce priveşte producţia de energie termică, la jumătatea anului viitor vor fi lansate proceduri de achiziţie pentru modernizarea centralelor care acum aparţin Elcen, dacă va avea loc fuziunea cu Termoenergetica.
 
Nicuşor Dan: Sunt relativ optimist că o să reuşim să facem această achiziţie şi deci fuziune între cele două companii, în această ipoteză estimez că la jumătate anului 2022 puten lansa proceduri de achiziţie pentru modernizarea centralelor - care cum aparţin Elcen şi /.../ ajung în această companie comună - aici, imediat ce rezolvăm problemele financiare ale celor două companii şi fuziunea există disponibili bani din Fondul de modernizare şi, din nou, va fi o investiţie extrem, extrem de consistentă şi la care ne-am bucura să avem o colaborare cu firme serioase.
 

Etichete termoficarenicusor dan(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live