Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DE LA „ –” LA „ + ” INFINIT (R) Joi, 26 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

6 Noiembrie 2019
Vizualizari: 701
Comentează add

La începutul săptămânii viitoare, judecătorul sindic va decide definitiv dacă declară falimentul Regiei Autonome de Distribuţie a Energiei Termice Bucureşti.

Primarul Capitalei dă asigurări că furnizarea apei calde nu va fi sistată

radiojurnal

 Primarul Capitalei, Gabriela Firea  Foto: Arhivă

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, dă asigurări că furnizarea căldurii şi a apei calde către populaţie nu va fi sistată chiar dacă, de săptămâna viitoare, RADET va intra în faliment.

Luni, judecătorul sindic va decide definitiv dacă declară falimentul Regiei Autonome de Distribuţie a Energiei Termice Bucureşti.

"Indiferent de situaţia juridico-financiară atât a RADET, care este la Primărie, cât şi a ELCEN, care este la Guvern, nu se va întrerupe furnizarea agentului termic sub nicio formă şi vă garantez, în Bucureşti, pentru simplul fapt că apa caldă şi căldura constituie infrastructură critică şi are o legislaţie în vigoare aparte, care garantează livrarea", a declarat Gabriela Firea.

Noul ministru al economiei, energiei şi mediului de afaceri, Virgil Popescu, a declarat că RADET ar putea intra luni în faliment, iar Primăria Capitalei trebuie să fie pregătită pentru situaţie. El se arată, totuşi, optimist în găsirea unei soluţii şi anunţa pentru mâine o întâlnire pe această temă.


Etichete Gabriela Fireacăldură,RADETfalimentVirgil Popescu,

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live