Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Joi, 25 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

5 Iulie 2017
Vizualizari: 900
Comentează add

Gabriela Firea doreşte sprijin pentru preluarea acţiunilor de la ELCEN, realizarea unui acces pe şoseaua de centură şi modificarea mersului trenurilor

Primarul Capitalei cere sprijinul premierului Mihai Tudose

radiojurnal

  Primarul Capitalei, Gabriela Firea. Foto: Arhiva.

Primarul general Gabriela Firea i-a cerut astăzi premierului Mihai Tudose sprijin pentru preluarea acţiunilor de la ELCEN şi crearea unui grup de lucru pentru punerea în aplicare a unor prevederi din Planul de Mobilitate Urbană.

Primarul Capitalei are în vedere măsuri care se referă în principal la realizarea accesului pe Şoseaua de Centură către Berceni şi Popeşti-Leordeni şi un sistem unic pentru eliberarea tichetelor de călătorie cu Metroul şi cu RATB.

În plus, la nivel local se doreşte ca proiectele de investiţii să nu mai fie blocate de Comisia Tehnică de pe lângă Ministerul Culturii. Gabriela Firea a mai solicitat ca trenurile de marfă să nu mai tranziteze Capitala în orele de vârf, întrucât la barierele din nordul oraşului de la Petricani şi Andronache se aşteaptă mult în coloană. 

Gabriela Firea: Trec de multe ori şi câte trei marfare. Am găsit deschidere totală la domnul prim-ministru, şi mi se pare o măsură de bun-simţ administrativ, până la urmă. Nicio capitală europeană nu este tranzitată în timpul zilei, mai ales la orele de vârf, dimineaţa şi seara, de marfare."


Etichete Gabriela FireaMihai TudoseELCENşoseaua de centurăcirculaţia marfarelor

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live