Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Joi, 09 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

31 Iulie 2018
Vizualizari: 575
Comentează add

Emil Boc a fost invitatul emisiunii ''Serviciul de noapte'' de la Radio România Actualități, unde a vorbit și despre festivalul UNTOLD care începe peste două zile la Cluj Napoca.

Primarul Boc a spus că peste 20 de ani clujenii ar putea să aibă METROU

radiojurnal

  Primarul Municipiului Cluj Napoca-Emil Boc / captură Facebook Serviciul de noapte cu Maria Țoghină

Problema traficului aglomerat din Cluj Napoca ar putea fi rezolvată odată cu introducerea metroului, dar peste 20 de ani, a spus edilul municipiului Emil Boc.

Invitat la emisiunea Serviciul de Noapte, realizată de Maria Țoghină, de la Radio România Actualități, Primarul Emil Boc a spus că societatea își schimbă preferințele inclusiv în privința transportului.

Emil Boc: Perioada în care aveam un om - o mașină se apropie de sfârșit, și în România și în Cluj Napoca, și în Europa. Nu vom mai putea trăi cu aceeași mentalitate. Încetu' cu încetu', lumea pleacă spre un alt concept de mobilitate alternativă, care presupune spații pietonale, biciclete, piste de biciclete, transport cu mobilitate la comandă, adică să poți avea un tichet, cu care să poți merge cu transportul în comun, să poți să împărți o mașină cu cineva, după aceea să te duci cu bicicleta, să mergi pe jos..., să nu mai fii dependent numai de mașină.

Primarul Emil Boc a vorbit și despre festivalul UNTOLD, care începe peste două zile la Cluj Napoca. Cel mai așteptat artist este Armin van Buuren, despre care edilul a spus că este preferatul său de la această ediție. 


Etichete cluj napocauntoldmetrouserviciul de noaptemaria Țoghină

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live