Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIO NOCTURNA (continuare) Duminică, 02 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Atena Teognoste

17 Iunie 2016
Vizualizari: 1349
Comentează add

Astfel, firmele care nu vor respecta termenele de finalizare a lucrărilor sau chiar lasă anumite lucrari neterminate ar urma să nu mai poată participa la licitații.

Primarul ales al Capitalei vrea "o listă neagră" a firmelor neserioase

atena-teognoste

Primarul general ales al Capitalei, Gabriela Firea, pe un şantier. Foto: Arhiva/Atena Teognoste.

Primarul ales al Capitalei, Gabriela Firea a vizitat astăzi școala generală Eugen Barbu din sectorul 1 al Capitalei care a intrat în programul de reabilitare cofinanțat de BEI în anul 2006 iar lucrările nu sunt încă finalizate.

Primarul general ales a declarat că se va adresa Guvernului și Parlamentului cu propunerea unei inițiative legislative prin care să se instituie o "lista neagră" a firmelor care nu și-au îndeplinit obligațiile contractuale în ceea ce privește investițiile finanțate de autoritățile publice.

Astfel, firmele care nu vor respecta termenele de finalizare a lucrărilor sau chiar lasă anumite lucrari neterminate ar urma să nu mai poată participa la licitații pentru atribuirea altor lucrări finanțate din fonduri publice.

Gabriela Firea a mai declarat că toate contractele care vor fi semnate de către Municipalitate vor conține clauze de penalitate pentru nerespectarea termenelor de finalizare a investițiilor.


Etichete gabriela firealicitatiilista neagră a firmelor neserioase

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live