Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Duminică, 16 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Atena Teognoste

26 Iulie 2017
Vizualizari: 799
Comentează add

Primăria a oprit înscrierile datorită numărului extrem de mare de solicitări. Municipalitatea ia în calcul suplimentarea celor 5.000 de vouchere alocate în acest an.

Primăria Capitalei opreşte înscrierile în programul Biciclişti în Bucureşti

atena-teognoste

 

Primăria Capitalei a suspendat procesul de înscriere în Programul Biciclişti în Bucureşti, până la procesarea tuturor cererilor sosite prin e-mail şi eliminarea tuturor înregistrărilor multiple sau care contravin în alt fel regulamentului.

Potrivit unui comunicat de presă, până acum au fost procesate un număr de 4.136 de cereri depuse la Centrul de Relaţii cu Publicul, iar pe adresa de e-mail au fost primite peste 14.500 de cereri.

Acestea din urmă vor primi un număr de înregistrare, în ordinea procesării acestora, care va fi comunicat prin e-mail fiecărui solicitant.

Lista va fi publicată pe site-ul pmb.ro. Municipalitatea ia în calcul suplimentarea celor 5.000 de vouchere alocate în acest an şi anunţă că programul va fi reluat anul viitor, iar solicitanţii care nu vor primi un voucher în acest an vor rămâne în baza de date pentrul anul 2018.


Etichete bicicleteprimărie generalăvouchereînscrieriprogramcereri

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live