Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Marţi, 18 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

25 August 2017
Vizualizari: 806
Comentează add

Primăria Municipiului Bucureşti informează că preconizata creştere a preţului gigacaloriei nu îi va afecta pe consumatorii casnici

Primăria Capitalei despre posibila creștere a prețului gigacaloriei

radiojurnal

Foto: Arhivă

Primăria Municipiului Bucureşti informează că preconizata creştere a preţului gigacaloriei nu îi va afecta pe consumatorii casnici.

Consiliul General al Capitalei va dezbate, în şedinţa din 30 august, un proiect de hotărâre privind avizarea majorării cu peste 30% a tarifelor de transport şi distribuţie a energiei termice practicat de RADET.

Primăria precizează că bucureştenii nu vor plăti mai mult pentru apa caldă şi căldură, creşterea de preţ urmând să fie suportată de primărie.

Potrivit autorităţilor, preţul pe gigacalorie plătit de bucureşteni este cel mai mic din ţară.

Actualizarea preţului la gigacalorie este necesară pentru că tariful pentru transportul şi distribuţia agentului termic nu a mai fost actualizat din 2011, situaţie care a provocat pierderi economice pentru regie.

În aces an au fost dispuse o serie de măsuri pentru redresarea RADET şi aducerea regiei într-o situaţie stabilă, bazată pe principii comerciale normale pentru o economie de piaţă, mai afirmă Primăria Capitalei.


Etichete primaria capitaleigigacaloriescumpireradet

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live