Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Marţi, 02 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bogdan Predescu

21 Iulie 2017
Vizualizari: 1676
Comentează add

Vineri s-au decernat primele medalii la mondialele de scrimă de la Leipzig, departe însă de delegația României.

Prima zi cu finale la CM Scrimă din Germania

bogdan-predescu

  Foto: FR Scrima

 Cei patru sportivi de la sabie au intrat primii în concurs și au reușit să meargă mai departe în efectiv înjumătățit. Alin Badea a pierdut la germanul Huebers, Mădălin Bucur a cedat lupta cu israelianul Voronov, în timp ce Iulian Teodosiu a trecut de coreeanul Kim, iar Tiberiu Dolniceanu l-a învins pe georgianul Beka Bezadze. 

Pe tabloul de 32, adică în 16-imi, Iulian Teodosiu a dat de un alt coreean Sanguk Oh în fața căruia a pierdut la mare luptă cu 15-13, iar Tibi Dolniceanu l-a întâlnit pe fratele mai mare al familiei Bezadze, georgianul Sandro, în fața căruia s-a recunoscut învins cu 15-11. 
Tot vineri pe tabloul de 64 la floretă feminin le-am avut pe tinerele Maria Boldor 9-15 în fața sportivei Anita Blaze din Franța și pe Mălina Călugăreanu 9-14 cu Kalleigh Ryan din Canada. 
 
 
Sâmbătă dimineață întră în concurs Bianca Pascu la sabie cu un prim meci dificil în fața rusoaicei Sofia Pozdniakova, dar și Adrian Dabija la spadă cu o dispută interesantă pe tabloul de 64 în compania lui Ruben Limardo Gascon nimeni altul decât venezueleanul campion olimpic din 2012 de la Londra. 
 

Etichete ScrimaCampionat MondialsabiefloretafinaleDolniceanuTeodosiuCalugareanuBoldor

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live