Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Miercuri, 20 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bogdan Predescu

2 Decembrie 2017
Vizualizari: 1602
Comentează add

Naționala feminină de handbal a României a câștigat clar meciul cu Paraguayul și se pregătește deja pentru disputa de duminică în compania Sloveniei.

Prima victorie la Mondiale: România – Paraguay 29-17

bogdan-predescu

Foto: Marius Ionescu 

 Debut cu victorie pentru România la mondialul din Germania, 29-17 în fața modestei dar incomodei echipe a Paraguayului. Antrenorul Ambros Martin și secundul Horatiu Pașca au decis înaintea acestui joc să o lase în afara lotului pe Gabriela Szucs, drept a 17-a jucătoare. Paraguayul nu a pus mari problem echipei noastre, iar acest lucru s-a văzut în evoluția scorului 16-7 la pauză și 29-17 în final, cu Cristina Zamfir Florianu principal marcatoare pentru echipa noastră 5 goluri, secondată de extrema Aneta Udriștoiu cu 4 reușite. Un plus și pentru cei doi portari Yulia Dumanska și Denisa Dedu cu multe intervenții bune. 

 
 
Pentru echipa noastră deja a început pregătirea meciului de duminică în compania Sloveniei, un adversar mult mai puternic, clădit pe scheletul echipei Krim Ljubliana. Partida dintre România și Slovenia se va disputa duminică de la ora 15.00, cu aspecte în transmisiune direct la Radio România Actualități. 
 
 
Grupa A – Trier – sâmbătă 02.12.2017 
România – Paraguay 29-17 
Franța – Slovenia 23-24 
Spania – Angola 28-24 
 

Etichete handbalCampionat MondialvictorieRomaniaParaguay

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live