Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Vineri, 18 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ioan Suciu

20 Iunie 2019
Vizualizari: 313
Comentează add

Prima platforma de invatare a limbii germane in sistem neurolingvistic

ioan-suciu

 

Metodele de învătare si tehnicile de predare sunt în conformitate cu actualele descoperiri în Neurostiintele Educationale.

Tanarul aradean Andrei Farca  si-a dedicat timp si resurse pentru a pune in aplicare aceasta platforma inteligenta si  a veni astfel  in sprijinul celor care doresc sa invete o limba straina intr un alt mod.

Intregul proiect are la baza tehnici invatate de la campionul american in exercitiu la disciplina memorarii, Scott Hagwood, rezultand o platformă inteligentă de învătare si memorare  care scurtează timpul de asimilare a noilor termeni învătati la clasă cu peste 70%.

Despre Andrei Farca se poate spune ca este un tanar foarte dedicat in tot ceea ce face. A cercetat, a studiat si s-a specializat in mod continuu, totul pentru a pune in practica in Romania cunostintele acumulate.

Ce inseamna noua platforma?

Înveti inteligent prin programe de învătare adaptate procesului neuronal de învăţare: eficient si rapid! Inveti sistematic la o viteza optima de procesare a informatiilor noi si cunoscute. In procesul de memorare sunt angrenate asocierile necesare, astfel vei retine mai usor cuvintele si expresiile. Platforma contabilizeaza fiecare raspuns si adapteaza cunostintele in sistem real, astfel incat elevul nu pierde timp cu ceea ce stie deja.

Repetarea cuvintelor  are loc la intervalul corect in raport cu memoria de lucru, de scurta si lunga durata, ceea ce eficientizeaza procesul de memorare.

Aditional, platforma pune la dispozitie utilizatorului teste de autoevaluare in urma fiecarei trepte absolvite si resurse in format electronic, care pot fi folosite ca materiale auxiliare.

Mai multe despre acest subiect, mâine, 21 iunie. în emisiunea Matinal, la Radio România Actualităţi.


Etichete Aradplatforma de invatare a limbii germane in sistem neurolingvistic

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live