Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Vineri, 20 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

8 Octombrie 2015
Vizualizari: 802
Comentează add

Reprezentanţii agenţiilor imobiliare îi sfătuiesc pe guvernanţi să nu renunţe la programul "Prima Casă", pentru că, în bună măsură, acesta stă la baza relansării pieţei.

"Prima Casă", "responsabil pentru relansarea pieţei imobiliare" din România

radiojurnal

Foto: captură video.

Reprezentanţii agenţiilor imobiliare îi sfătuiesc pe guvernanţi să nu renunţe la programul "Prima Casă", pentru că, în bună măsură, acesta stă la baza relansării pieţei din România.

Experţii spun că afacerile din acest segment au început să fie din nou profitabile, fie că vorbim de tranzacţii, consiliere sau proiecte ale dezvoltatorilor.

"Avansul acesta de 5% a impulsionat totul din "Prima casă". Dacă programul "Prima casă" dispare şi găsim un alt program cu 5% avans, atunci poate să continue. Cum au impulsionat aceste lucruri şi au făcut-o bine, nu cred că cineva din BNR îşi doreşte să oprească un pic dezvoltarea economică. Poate că vor gândi altceva", a declarat agentul imobiliar Andrei Marinescu.

Potrivit experţilor participanţi ieri la o conferinţă de specialitate, piaţa imobiliară din România are în acest moment randamente investiţionale ridicate, comparativ cu alte ţări din Uniunea Europeană. 


Etichete programul "Prima casă"relansarea pieşei imobiliaretranzacţiirandamente investiţionale ridicateUE

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live