Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LUMINA CREDINŢEI Duminică, 14 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Actualităţi

11 Noiembrie 2021
Vizualizari: 326
Comentează add

Preşedintele CNCAV, doctorul Valeriu Gheorghiţă, a precizat că cei care vor dori vor putea şi să se vaccineze în caravană, după sesiunile de discuţiile cu medicii specialişti.

"Prima caravană naţională dedicată educaţiei despre sănătatea publică"

radio-romania-actualitati

Valeriu Gheorghiță, coordonator Campanie nationala de vaccinare anti-Covid. FOTO: gov.ro.

Pentru a stimula din nou ritmul vaccinării anti-COVID-19, a fost lansată prima caravană naţională dedicată educaţiei despre sănătatea publică, în context pandemic, denumită "Oameni ca mine".

Reporterul Adriana Turea transmite că 25 de companii private s-au implicat alături de Comitetul Naţional de Coordonare a Imunizării pentru a susţine evenimente de informare privind vaccinarea, care au început la Universitatea Naţională de Apărare "Carol I" din Bucureşti şi vor continua în Craiova, Slatina şi Piteşti, dar urmează să se adauge şi alte destinaţii.

Preşedintele CNCAV, doctorul Valeriu Gheorghiţă, a precizat că cei care vor dori vor putea şi să se vaccineze în caravană, după sesiunile de discuţiile cu medicii specialişti.


Valeriu Gheorghiţă: Vaccinarea reprezintă cea mai bună variantă pe care noi o aveam şi o avem la îndemână pentru a reduce riscul să facem o formă gravă de boală, să ajungem la spital şi să pierdem viaţa. Acesta este rolul vaccinării şi credeţi-mă că dacă aveam o altă alternativă şi o altă variantă eram primul care veneam şi spuneam acest lucru. Vă rog, toţi cei care doriţi, nu contează pe cine reprezentaţi şi ce reprezentaţi, să vă alăturaţi acestor demersuri ale întregii societăţi, de a susţine informarea din surse oficiale, de a ne delimita de dezinformare, pentru că dezinformarea în momentul de faţă face victime, omoară oameni.


Realizator: Numărul persoanelor vaccinate anti-COVID-19 a scăzut în ultimele zile faţă de săptămânile trecute şi se menţine mult sub 30.000.

(RS)


Etichete oameni ca minecaravană naţională dedicată educaţiei despre sănătatea publicăvaleriu gheorghita(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live