Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 28 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

9 Aprilie 2019
Vizualizari: 562
Comentează add

Prima bursă de peşte din ţara noastră a fost deschisă oficial luni la Tulcea, un proiect care urmăreşte să reducă piaţa neagră şi preţurile.

Prima bursă de peşte, la Tulcea

florin-lepadatu

 

Prima bursă de peşte din ţara noastră a fost deschisă oficial luni la Tulcea, un proiect care urmăreşte să reducă piaţa neagră şi preţurile.

La eveniment a participat şi premierul Viorica Dăncilă, care a anunţat că guvernul intenţionează să pună în practică un nou program pentru susţinerea sectorului piscicol.

Reporter Luisa Rosetti: "Noul program guvernamental va include scheme de ajutor de stat pentru acvacultură şi pentru susţinerea industriei alimentare din domeniul piscicol.

El presupune mecanisme noi, simple şi eficiente pentru finanţarea investiţiilor în comunităţile locale. 

Premierul Viorica Dăncilă: "Pentru locuitorii Deltei, ca de altfel pentru toţi românii, ne dorim servicii de sănătate şi de educaţie mai bune, drumuri moderne şi transport în condiţii de siguranţă.

Un astfel de program de investiţii este Fondul de Dezvoltare şi Investiţii, care asigură finanţare unităţilor administrativ-teritoriale."

Şefa executivului şi oficiali guvernamentali au inaugurat Bursa de Peşte din Tulcea şi sediul Poliţiei de Frontieră din oraşul Isaccea, iar apoi au vizitat şantierul de pe malul tulcean al podului peste Dunăre dintre judeţele Tulcea şi Brăila.

Tot luni, premierul Viorica Dăncilă a anunţat că într-o lună va fi anunţat câştigătorul şi vor începe lucrările la autostrada Ploieşti - Comarnic - Braşov, prima investiţie în infrastructură în parteneriat public-privat din ţară.

Viorica Dăncilă a dat asigurări că executivul este direct interesat să construiască şi Autostrada Unirii, pentru că oamenii şi-o doresc, pe bună dreptate, a spus premierul."


Etichete Peşte

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live