Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: NUMAI MUZICA Vineri, 25 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Vulcan, Sibiu

5 August 2017
Vizualizari: 990
Comentează add

Prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, consideră că parlamentul trebuie să dezbată situaţia gravă în care guvernările PSD-ALDE au adus bugetul ţării.

Prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, critici la adresa guvernului

carmen-vulcan-sibiu

Preşedintele interimar PNL Raluca Turcan Foto: Arhivă

Prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, consideră că parlamentul trebuie să dezbată situaţia gravă în care guvernările PSD-ALDE au adus bugetul ţării.

După cum ne-a relatat corespondentul Radio România Acualităţi Carmen Vulcan, liderul liberal a declarat vineri la Sibiu că guvernanţilor nu le mai ajung banii pentru promisiunile uriaşe pe care le-au făcut în campania electorală.

Raluca Turcan: "Vedem cu toții că încep să le ia cu două mâini românilor ceea ce le-au dat cu o mână, și anume pensiile speciale; acestea sunt marca PSD, acum le taie. Salariile foarte mari pentru anumite categorii sociale acum le taie și prin legea salarizării unitare practic creează un haos în sistemul public de salarizare. Indemnizația de creștere a copilului pentru mame... acum continuă să mențină un plafon, ca să nu mai vorbim de impozitele suplimentare pentru contractele part-time".


Etichete guvernRaluca Turcanprim-vicepreşedinte PNLpsdaldesibiuparlament

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live