Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: EDITIE SPECIALĂ. ROMANIA VOTEAZĂ. ALEGERI LOCALE 2020 Duminică, 27 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Dana Dumăscu

10 Iulie 2018
Vizualizari: 1385
Comentează add

Comisarul Corina Creţu a oferit asigurări ca vor fi trimişi experţi din partea CE, în România, pentru a contribui la evaluarea situaţiei determinate de recentele ploi abundente.

Prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, a discutat cu comisarul C. Creţu

dana-dumascu

Întrevederea premierului Viorica Dăncilă cu comisarul european pentru politici regionale, Corina Crețu.       Foto: gov.ro.

Prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, a avut marţi, în contextul vizitei întreprinse la Bruxelles, o întrevedere cu comisarul european pentru politici regionale, Corina Creţu.

Cu acest prilej, oficialul român a reasigurat Comisia Europeană de angajamentul ferm al Guvernului României în direcţia creşterii nivelului de atragere a fondurilor europene alocate în exerciţiul financiar 2014 – 2020.

Totodata, premierul Dăncilă a aratat că, pe lângă creşterea gradului de absorbţie, autorităţile române depun eforturi şi pentru asigurarea unor proiecte de calitate care să beneficieze de finanţare europeană.

Premierul Viorica Dancilă a menţionat faptul că la Bucureşti, la sfârşitul lunii octombrie, va fi organizată o conferinţă internaţională privind viitorul politicii de coeziune şi a adresat comisarului european pentru politici regionale o invitaţie de participare.

În ceea ce priveşte inundaţiile, Corina Creţu a oferit asigurări ca vor fi trimişi experţi din partea Comisiei Europene, în România, pentru a contribui la evaluarea situaţiei determinate de ploile abundente din ultima perioadă.


Etichete Viorica DăncilăCorina CreţuBruxellesUECEcomisarinundaţiidaune

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live