Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Fotbal, Superliga, etapa a 5-a: Petrolul Ploiesti – Rapid Sâmbătă, 13 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bogdan Predescu

21 Aprilie 2017
Vizualizari: 1877
Comentează add

Larisa Iordache are cea mai bună notă în finala de la bârnă, în timp ce Cătălina Ponor a pierdut finala de la sol după ce a nota i-a fost revizuită, așa că rămâne doar cu bârna.

Prezențe în finale și pentru fete la Europenele de Gimnastica

bogdan-predescu

  Foto: Robert Bentia

Calificările fetelor au adus prezențe în finale pentru toate cele patru reprezentante ale României. Tinerele Olivia Cîmpian și Ioana Crișan au prins câte un loc în finala de vineri de la individual compus, după ce au terminat pe locurile 26 și 29 în calificări, dar au beneficiat de regula conform căreia au voie în finală doar doi sportivi dintr-o țară și au prins cele 24 de poziții care luptă pentru medalii. 

 
 
Vedetele echipei noastre și marile favorite ale publicului, Larisa Iordache și Cătălina Ponor au evoluat în ultima subdiviziune. Larisa a terminat a 11-a la paralele fiind doar a 3-a rezervă, însă a avut un exercițiu foarte bun la bârnă unde a obținut cea mai mare notă și are prima șansă la titlul continental. 
 
 
La rândul său, Cătălina Ponor a luat a 4-a notă la bârnă și intră în marea finală, iar la sol a avut de asemenea a 4-a notă din calificări și era calificată de asemenea în finală. La scurtă vreme după concurs a venit însă vestea teribilă că Juriul de Apel a revizuit nota Cătălinei deoarece nu a executat un element. Nota a fost astfel modificată de la 13.566 şi o prezenţă sigură în finala de la sol, la 13.066 și doar locul 10 care o scoate din finală. 
 
 
Vineri avem la Europene concursurile de la individual compus la băieți și fete cu Olivia Cîmpian și Ioana Crișan în finală, urmând ca sâmbătă și duminică să avem parte de finalele pe aparate: sâmbătă Marian Drăgulescu la sol, iar duminică Cătălina Ponor și Larisa Iordache la bârnă și Marian Drăgulescu la sărituri. 

Etichete GimnasticaCE ClujLarisa IordacheCatalina Ponor

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live