Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI * Meteo * Sport Luni, 08 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Angela Matei

11 Ianuarie 2019
Vizualizari: 1754
Comentează add

Preşedinţii Senatului şi Camerei Deputaţilor, despre preşedinţia României la Consiliul Uniunii Europene.

Preşedinţii Senatului și C. Deputaţilor despre preşedinţia Consiliului UE

angela-matei

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a dat asigurări astăzi preşedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, că următoarele şase luni vor fi caracterizate de o activitate intensă şi dedicată a autorităţilor române pentru a gestiona în cele mai bune condiţii responsabilităţile preşedinţiei rotative a Consiliului Uniunii Europene.

În acelaşi timp, va fi şi o ocazie pentru oficialii europeni de a afla mai multe despre România, inclusiv prin participarea la reuniunile care vor avea loc în teritoriu, cum ar fi Summitul de la Sibiu, a mai subliniat Călin Popescu-Tăriceanu.

La rândul său, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, şi-a exprimat încrederea că pe durata mandatului României vor fi înregistrate progrese pentru obţinerea acordului politic în vederea finalizării, cât mai curând posibil, a reformei Spaţiului Schengen, ne-a transmis reporterul Radio România Actualităţi, Angela Matei.


Etichete Președinția României la Consiliul UEsenatcamera deputatilorcalin popescu tariceanuflorin iordachepsatiul schengen

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live