Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Marţi, 31 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

8 Martie 2019
Vizualizari: 425
Comentează add

Guvernul Venezuelei a acuzat opoziţia pentru pana gravă de curent care afectează pentru a doua zi consecutiv capitala Caracas şi principalele oraşe ale ţării.

Preşedintele Venezuelei şi liderul opoziţiei se acuză reciproc

sergiu-stet

 Magazin din Venezuela       Foto: Arhivă.

Guvernul Venezuelei a acuzat opoziţia pentru pana gravă de curent care afectează pentru a doua zi consecutiv capitala Caracas şi principalele oraşe ale ţării.
 
Corespondentul BBC transmite că guvernul venezuelean acuză opoziţia, sprijinită de Statele Unite, de sabotaj cu scopul de a-l îndepăra de la putere pe preşedintele Nicolas Maduro.
 
Preşedintele Maduro şi liderul opoziţiei, Juan Guaido, s-au învinovăţit reciproc pe Twitter pentru situaţia creată în ţară.
 
Conform agenţiei Reuters mai multe şcoli şi instituţii din Venezuela au fost închise vineri, 8 martie, după ce capitala Caracas şi principalele oraşe ale ţării au rămas fără energie electrică pentru a doua zi consecutiv, din cauza unei probleme la cea mai mare hidrocentrală a ţării, Guri.
 
Preşedintele Nicolas Maduro "a suspendat orele de şcoală şi programul de lucru vineri pentru a uşura eforturile de repornire a alimentării cu electricitate a ţării", a scris pe Twitter vicepreşedintele ţării, Delcy Rodriguez.
 
Joi, ministrul energiei electrice, Luis Motta Dominguez, a declarat că problemele apărute la hidrocentrala Guri sunt rezultatul "sabotajului", dar nu a oferit alte detalii.
 
"Este prima dată când am rămas o zi şi o noapte fără curent", a declarat o infirmieră de la spitalul public din Caracas, unde funcţionarea a fost asigurată de generatoarele de rezervă. 
 

Etichete Nicolas MaduroJuan Guaido,TwitterGuriDelcy RodriguezLuis Motta Dominguez,

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live