Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE (Continuare) Joi, 14 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

11 Decembrie 2017
Vizualizari: 500
Comentează add

Interdicţia vizează alegerile prezidenţiale de anul viitor şi este justificată de Nicolas Maduro prin faptul că respectivele partide au boicotat recentele alegeri pentru primării.

Preşedintele Venezuelei a interzis opoziţiei să participe la alegeri

sergiu-stet

 Preşedintele Venezuelei, Nicolas Maduro Moro    Foto: http://www.nicolasmaduro.org.ve.

Preşedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, a decis să interzică principalelor partide de opoziţie să participe la alegrile prezidenţiale, care vor avea loc anul viitor.
 
Nicolas Maduro a făcut anunţul după încheierea alegerilor pentru primăriile din 300 de oraşe ale ţării. Alegerile locale din Venezuela au fost boicotate de trei partide de opoziţie, care au declarat că scrutinul este "un exerciţiu de dictatură".
 
Preşedintele Maduro a replicat, afirmând că partidele de opoziţie s-au declarat singure ca fiind partide fără nicio importanţă, pentru că au boicotat alegerile locale.
 
"Celelalte partide politice, precum Voinţa Populară şi Justiţia Mai Întâi, au dispărut de pe harta partidelor politice, iar astăzi au dispărut complet, pentru că un partid care face apel la boicotarea alegerilor nu mai poate participa la niciun fel de alegeri. Acesta este criteriul pe care îl stipulează în mod legal şi constituţional Adunarea Naţională Constituantă. Aceste partide nu mai pot participa la alegeri", a declarat Nicolas Maduro.

Etichete Nicolas MaduroalegeriprimăriiprezidenţialeboicotVenezuelapolitică

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live