Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Marţi, 04 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

11 Noiembrie 2019
Vizualizari: 526
Comentează add

Preşedintele USR, Dan Barna, a declarat astăzi că îşi asumă rezultatul obţinut de Alianţa USR - PLUS în primul tur al alegerilor prezidenţiale şi că respectă decizia electoratului.

Președintele USR, Dan Barna, "își asumă rezultatul dar nu demisionează"

radiojurnal

Dan Barna și-a depus candidatura la BEC. Arhivă Foto: Petruta Dinu.

Preşedintele USR, Dan Barna, a declarat astăzi că îşi asumă rezultatul obţinut de Alianţa USR - PLUS în primul tur al alegerilor prezidenţiale şi că respectă decizia electoratului.

El a precizat că nu îşi dă demisia şi că va avea o discuţie cu liderii judeţeni ai USR, în această seară, pentru a stabili paşii următori, obiectivul fiind alegerile locale de anul viitor.


Dan Barna: Concluzia de fond este că mai este foarte mult de muncă în această ţară, pentru a reuşi s-o transformăm în acel loc în care românii să-şi găsească fericirea şi bucuria. Este o muncă pe care ne-am asumat-o. Ştiam că nu va fi uşor. Am crezut că suntem mai sus decât ne-a dovedit electoratul. Continuăm împreună. Continuăm cu acest mesaj, pe care l-am avut din momentul în care USR a intrat în parlament şi din momentul în care Alianţa s-a constituit pentru cei patru paşi, care să ducă în România o guvernare care să poată să facă reformele. Suntem pe un drum în care am avut un pas mai slab. Sunt optimist, vom continua să fim ceea ce cetăţenii ne cer, acea alternativă care aduce un suflu proaspăt, şi încredere, şi energie în politica în România.


Dan Barna a subliniat că le va recomanda susţinătorilor săi să îl voteze pe Klaus Iohannis în turul doi.

La rândul său, liderul PLUS, Dacian Cioloş, a spus că Alianţa USR - PLUS duce mai departe proiectul început odată cu europarlamentarele.

La sfârşitul săptămânii va exista o evaluare în forurile de conducere ale celor două partide.


Etichete preşedintele USRDan Barna

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live