Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Luni, 08 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

16 Martie 2022
Vizualizari: 276
Comentează add

Zelenski a arătat Congresului, într-un film, atrocitățile prin care trece acum poporul său și a subliniat că are nevoie de și mai mult sprijin.

Preşedintele Ucrainei s-a adresat Congresului SUA

radiojurnal

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski. FOTO: https://www.facebook.com/zelenskiy.official

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, s-a adresat Congresului american printr-un apel video, cerând din nou sprijin pentru asigurarea securității spațiului aerian, în scop umanitar.

El a arătat că țara sa are nevoie în continuare de armament defensiv, dar și de aparate de zbor.

Zelenski a arătat concret Congresului, într-un film, atrocitățile prin care trece acum poporul său și a subliniat că are nevoie de și mai mult sprijin.

Volodimir Zelenski: Astăzi, noi, poporul ucrainean, nu apărăm numai ucraina; noi luptăm pentru valorile Europei și pentru valorile lumii, în numele viitorului. De aceea, astăzi, poporul american nu ajută numai Ucraina, ci și Europa, dar și întreaga planetă, pentru a rămâne în viață. Am aproape 44 de ani, dar simt că vârsta mea acum s-a oprit; acum, când inimile a peste 100 de copii ucraineni au încetat să mai bată. Nu mai văd niciun sens în viața mea, dacă nu reușesc să opresc moartea.

Se așteaptă ca preşedintele Joe Biden să anunțe azi o asistență suplimentară de securitate pentru Ucraina, în valoare de 800 de milioane de dolari, după cum a declarat aseară un oficial al Casei Albe.


Etichete suacongresucrainaVolodimir Zelenski(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live