Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Marţi, 25 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

26 Iunie 2018
Vizualizari: 381
Comentează add

Donald Trump a avertizat că firma va suferi o lovitură puternică din partea publicului dacă pune în aplicare decizia de a muta în străinătate producţia de vehicule pentru Europa.

Preşedintele SUA ameninţă că va impune taxe uriaşe firmei Harley-Davidson

sergiu-stet

 Motocicletă produsă de compania Harley Davidson.    Foto: commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=25373557. 

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a ameninţat celebrul producător american de motociclete Harley-Davidson că i se vor impune taxe mai mari şi a avertizat că firma va suferi o lovitură puternică din partea publicului dacă pune în aplicare decizia de a muta în străinătate producţia de vehicule pentru Europa.

"Niciodată nu ar trebui asamblat în altă ţară un Harley-Davidson! Angajaţii şi clienţii sunt deja foate furioşi pe decizia lor. Dacă vor face o mişcare, fiţi atenţi, va fi începutul sfârşitului - s-au predat, au plecat! Aureola se va stinge şi ei vor fi taxaţi cum nu au fost vreodată. Harley-Davidson trebuie să ştie că nu vor mai putea să vândă în SUA fără să plătească o taxă consistentă", a declarat Donald Trump.

Nu se ştie exact la ce taxe se referea preşedintele SUA şi de ce ar trebui să plătească taxe Harley-Davidson atâta vreme cât îşi va menţine producţia din SUA.

Compania constructoare de motociclete a declarat că a decis strămutarea în fabrici din străinătate a producţiei de motociclete destinate Europei, estimând că taxele comerciale cu blocul european ar putea costa compania aproape 100 de milioane de dolari anual.

 

Etichete Donald TrumpHarley-DavidsonmotoaretaxeUESUAaluminiuoţelimportexportproducţie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live