Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINAL - continuare Luni, 22 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

RADOR

13 Iunie 2017
Vizualizari: 473
Comentează add

El a condus o şedinţă de guvern la care a încălcat obiceiurile stabilite de-a lungul timpului şi la care, total atipic, s-au revărsat nenumărate elogii.

Preşedintele SUA a susţinut "cea mai stranie şedinţă de guvern din istorie"

rador

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a încheiat luni, 12 iunie, o şedinţă de guvern considerată una dintre cele mai stranii reuniuni ale cabinetului SUA.

Partea publică a întâlnirilor preşedintelui SUA cu principalii săi consilieri şi sfătuitori reprezintă un moment foarte bine definit şi stabil în istoria SUA. Fotografii sunt lăsaţi în sala de şedinţe pentru a face fotografii, preşedintele face o scurtă declaraţie, un jurnalist pune o întrebare la care nu se răspunde, şi asta este tot.

De această dată însă, se pare că Donald Trump a reinventat şedinţa de guvern.

În primul rând, Donald Trump a trecut în revistă aşa-zisele succese ale primelor 143 de zile ale mandatului său prezidenţial şi a făcut o remarcă surprinzătoare: "Nu a existat niciun preşedinte... cu câteva excepţii... care să adopte mai multe legi, care să facă mai multe lucruri decât am făcut eu".

Imediat ce preşedintele Trump a încheiat elogiile la adresa administrării sale, s-a întors către secretarii săi, care şi-au exprimat fiecare pe rând şi din plin laudele la adresa lui Donald Trump, preşedintele acceptându-le fără comentarii, dar cu un zâmbet larg pe faţă.

"Vă mulţumim pentru oportunitatea şi binecuvântarea de a sluji agenda dumneavoastră" - a declarat consilierul său principal, Reince Priebus. 


Etichete Reince PriebusDonald Trumpşedinţăelogiilaude

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live