Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Miercuri, 27 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alina Stănuţă

18 Decembrie 2018
Vizualizari: 1002
Comentează add

Echilibrul politic în cadrul emisiunilor informative ale Radio România nu a avut de suferit şi nici un jurnalist nu a fost sancţionat pentru delicte de opinie, a spus preşedintele.

Președintele SRR (PDG), Georgică Severin, respinge acuzațiile la adresa sa

alina-stanuta

 Președintele director-general al SRR, Georgică Severin, alături de coordonatorul proiectului, Maria Țogină și jurnalistele de la Radio Chișinău. Foto: Alexandru Dolea

Preşedintele-director general al Societăţii Române de Radiodifuziune, Georgică Severin, a demontat şi respins acuzaţiile formulate la adresa sa într-o sesizare anonimă transmisă parlamentului, în care se reclamă anumite nereguli la radioul public.

Prezent marți, 18 decembrie, în faţa deputaţilor din Comisia pentru Cultură, Georgică Severin a enumerat o serie de realizări ale Radio România în anul 2018, precum: Târgul Internaţional de Carte Gaudeamus - dedicat Centenarului, Festivalul Orchestrelor Radio - Radiro şi o nouă staţie teritorială la Braşov, care va emite din ianuarie.

Potrivit lui Georgică Severin, reţeaua de corespodenţi locali s-a dezvoltat, iar acest lucru ajută Radio România să se menţină pe primul loc în preferinţele ascultătorilor şi lider de piaţă. Echilibrul politic în cadrul emisiunilor informative ale Radio România nu a avut de suferit şi nici un jurnalist nu a fost sancţionat pentru delicte de opinie, a mai spus preşedintele-director general. 


Etichete Georgică SeverindirectorpreședintePDGSRRRadio RomâniacomisieGaudeamusRadiro

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live