Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Vineri, 12 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

8 Februarie 2022
Vizualizari: 341
Comentează add

Preşedintele Federației Naționale a Sindicatelor din Industria Alimentară- SINDALIMENTA, Dragoș Frumosu, a fos invitatul emisiunii "Apel matinal" la RRA.

Președintele SINDALIMENTA: Nu există riscul vreunei crize alimentare

radiojurnal

   Preşedintele Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Industria Alimentară, Dragoş Frumosu. Foto: Catalin Radu

În România nu există riscul apariției vreunei crize alimentare, afirmă preşedintele Federației Naționale a Sindicatelor din Industria Alimentară, Dragoș Frumosu, invitatul emisiunii "Apel matinal" la RRA.

El a explicat că, după perioada de început a pandemiei, când lumea s-a panicat și a cumpărat mai mult decât avea nevoie, situația s-a calmat rapid.

Dragoș Frumosu: Eu cred că o măsură de raționalizare a unor alimente de bază ar fi o greșeală foarte mare, pentru că, în primul rând, ar crea foarte multă panică și, în al doilea rând, s-ar face cumpărături în cantități mult mai mari și am ajunge chiar și într-un anumit moment la o risipă alimentară; pentru că, în mod logic, câtă faină să îți iei, cât zahăr să îți iei, cât ulei să îți iei, dacă discutăm despre produsele de bază. Și, evident, ceea ce se întâmplă acum vizavi de faptul că nu vom intra și nu avem cum să intrăm într-o criză alimentară este foarte adevărat.
 
Liderul SINDALIMENTA a estimat, totodată, că alimentele se vor scumpi în continuare din cauza prețurilor mari la energie electrică, gaz și combustibil, dar și la materia primă folosită în industria alimentară.#HUN/asalar

Etichete Federația Naționala a Sindicatelor din Industria AlimentarăSINDALIMENTADragoș Frumosuapel matinalcriza alimentara(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live