Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Joi, 30 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cristian Matei, Argeș

24 Mai 2022
Vizualizari: 992
Comentează add

Evenimentul s-a desfășurat la Vila "Florica", fosta reședință a familiei Brătianu din localitatea Ștefănești, Argeș.

Președintele și premierul, la aniversarea a 147 de ani de la crearea PNL

cristian-matei-arges

Foto: Administrația prezidențială

Preşedintele Klaus Iohannis și prim-ministrul Nicolae Ciucă au participat astăzi la manifestările prilejuite de aniversarea a 147 de ani de la crearea Partidului Național Liberal.

Evenimentul s-a desfășurat la Vila "Florica", fosta reședință a familiei Brătianu din localitatea Ștefănești, Argeș.

Imediat după sosire, șeful statului Klaus Iohannis și premierul Nicolae Ciucă s-au recules la capela familiei Brătianu, unde au depus și coroane de flori.

Apoi, au ajuns la Vila "Florica" pe jos, unde au fost așteptați de membri ai Guvernului, parlamentari și aleși locali liberali.

În discursul său șeful statului a subliniat importanța asumării de către liberali a conducerii țării în mai multe momente cheie din istorie, între care a enumărat și recentele crize provocate de pandemia cu noul coronavirus și războiul din Ucraina.

Klaus Iohannis: Indiferent cât de greu a fost, de cât de însemnate au fost costurile electorale, un singur partid, demn de istoria şi tradiţia sa, şi-a asumat fără ezitare responsabilitatea guvernării - Partidul Național Liberal.

Şi primul ministru al României și președintele Partidului Național Liberal, Nicolae Ciucă, s-a referit în cuvântul rostit la momentele dificile din ultima perioadă și a afirmat că investițiile rămân garanția stabilității și a dezvoltării economice a României.
Nicolae Ciucă: Investițiile garantează dezvoltarea sănătoasă a economiei și o creștere economică stabilă, garantează și protejează locurile de muncă ale cetățenilor. Investițiile sunt cele care ne ajută să depășim crizele economice și, în acest context extrem de dificil pentru toate societățile democratice, România are nevoie de investiții ca de aer.
    
 


Etichete 147 de ani de la crearea PNLKlaus IohannisNicolae Ciucă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live