Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: 100 DE MINUTE BUNE Miercuri, 22 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

13 Martie 2018
Vizualizari: 547
Comentează add

Şeful statului a afirmat că Summitul NATO de la Bruxelles de anul acesta va fi o etapă semnificativă în procesul de adaptare a Alianţei la provocările şi ameninţările actuale.

Preşedintele s-a întâlnit miniştrii apărării prezenţi la reuniunea B9

radiojurnal

  Preşedintele României, Klaus Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis i-a primit astăzi, la Palatul Cotroceni, pe miniştrii apărării, respectiv pe şefii delegaţiilor ministeriale ai celor nouă state membre ale Alianţei Nord-Atlantice de pe flancul de est, prezenţi la Bucureşti pentru reuniunea B9.
 
Şeful statului a afirmat că Summitul NATO de la Bruxelles de anul acesta va fi o etapă semnificativă în procesul de adaptare a Alianţei la provocările şi ameninţările actuale de securitate.
 
El a salutat progresele înregistrate în implementarea prezenţei înaintate şi şi-a exprimat speranţa ca, prin deciziile care vor fi adoptate la Summit, să fie asigurate unitatea, coerenţa şi consolidarea măsurilor aliate pe flancul estic, în cadrul posturii de descurajare şi apărare a NATO.
 
Miniştrii apărării, respectiv şefii delegaţiilor ministeriale ai statelor aliate din flancul estic au transmis puncte de vedere similare privind agenda Summitului NATO de la Bruxelles, cu accent pe necesitatea continuării eforturilor de consolidare a prezenţei înaintate pe flancul estic, pentru creşterea eficienţei acesteia.
 

Etichete Klaus IohannisSummitul NATO de la Bruxellesreuniunea B9

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live