Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ROMANIA – STARE DE ALERTĂ Vineri, 10 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Petruţa Dinu

5 Februarie 2018
Vizualizari: 650
Comentează add

Audierea va avea loc săptămâna viitoare şi va viza acuzele pe care liderul PSD le-a formulat la adresa directorului Serviciului de Pază şi Protecţie, generalul Lucian Pahonţu.

Preşedintele PSD,L. Dragnea, va fi audiat în comisia de apărare a Senatului

petruta-dinu

 Liviu Dragnea la sediul DNA. Foto: Agerpres.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, urmează să fie audiat săptămâna viitoare în Comisia de apărare din Senat, în legătură cu acuzaţiile pe care le-a formulat la adresa directorului Serviciului de Pază şi Protecţie, generalul Lucian Pahonţu.

Liviu Dragnea a susţinut că Lucian Pahonţu îi foloseşte pe angajaţii SPP pentru a colecta informaţii şi că încearcă să influenţeze oameni din Guvern şi din partide.      

"Evident că după această audiere, în funcţie de ce se documentează, ce se probează în cadrul comisiei, putem să continuăm audierile cu domnul viceprim-ministru Stănescu şi cu premierul României, care, aşa cum ştiţi, este vicepreşedintele CSAT, şi această decizie de a renunţa la serviciile SPP poate pune în siguranţă chiar documente clasificate din CSAT", a declarat preşedintele comisiei pentru apărare din Senat, liberalul Marcel Vela.

Premierul Viorica Dăncilă a decis să renunţe la serviciile SPP, iar vicepremierul Paul Stănescu a afirmat că a fost abordat prin intermediari de generalul Pahonţu, cu privire la chestiuni care ţin de organizarea internă a PSD.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat cu puţin timp în urmă că va da curs invitaţiei comisiei de apărare din Senat.


Etichete Lucian PahonţuServiciului de Pază şi ProtecţieSPPLiviu DragneaSenatcomisieMarcel Velavicepremierul Paul StănescuViorica Dăncilă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live