Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Miercuri, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

4 Iunie 2018
Vizualizari: 1518
Comentează add

Liviu Dragnea, a declarat după reuniunea Comitetului Executiv Naţional, că partidul său va organiza pe un miting "pentru respectarea democraţiei şi împotriva abuzurilor".

Președintele PSD, Liviu Dragnea, anunță organizarea unui miting pe 9 iunie

radiojurnal

Foto: Agerpres.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astăzi, după reuniunea Comitetului Executiv Naţional, că partidul său va organiza pe un miting de susţinere a guvernului la Bucureşti, pentru respectarea democraţiei şi împotriva abuzurilor.

Lliderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat că principala temă a Comitetului Executiv Naţional de astăzi a vizat organizarea viitorului miting, care se va desfăşura în Piaţa Victoriei, pe 9 iunie, la ora 20:00.

Preşedintele social-democrat spunea că este un miting împotriva abuzurilor care se întâmplă în România de mai mulţi ani. În opinia sa, democraţia şi statul de drept au fost afectate, au fost puse sub semnul întrebării.

El a subliniat importanţa protejării justiţiei şi a celor care o înfăptuiesc.

În ceea ce priveşte tema suspendării preşedintelui, Liviu Dragnea a spus că deocamdată nu există nicio decizie a Curţii Constituţionale publicată în Monitorul Oficial pe această temă, însă social democraţii nu vor fi de acord, indiferent despre ce persoană este vorba, să se plaseze deasupra Constituţiei.


Etichete miting psdcexliviu dragneapiata victoriei

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live