Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINALII ... DE WEEK-END Duminică, 07 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

20 Ianuarie 2021
Vizualizari: 187
Comentează add

Președintele PNL, Ludovic Orban, a reacționat, ieri, pentru prima dată la criticile pe care i le-au adus unii membri din conducerea partidului.

Președintele PNL răspunde criticilor aduse de unii membri ai partidului

radiojurnal

Președintele PNL, Ludovic Orban, a reacționat, ieri, pentru prima dată la criticile pe care i le-au adus unii membri din conducerea partidului. Prim-vicepreședintele Rareș Bogdan și Robert Sighiartău, de exemplu, au criticat peste prestația liderului liberal și au apreciat că este nevoie de o schimbare la vârful partidului. Ludovic Orban spune însă că nu are de ce să demisioneze și consideră că aceste probleme trebuie discutate strict în cadrul structurilor statutare ale partidului.

Ludovic Orban: Președintele Partidului Național Liberal este ales de Congres. Partidul Național Liberal a avut un congres în iunie 2017 și va avea un congres în cursul acestui an. Până la acest congres eu sunt președinte. Dacă mă voi hotărî să candidez pentru un nou mandat, voi anunța public acest lucru. Orice problemă trebuie discutată în forurile statutare ale Partidului Național Liberal și eu acolo discut cu colegii mei, nu în spațiul public.


Etichete (ii)orbancritici

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live