Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU ... MUZICA VOASTRĂ Duminică, 29 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

12 Februarie 2016
Vizualizari: 1019
Comentează add

Preşedintele Ligii Asociaţiilor Producătorilor Agricoli, Laurenţiu Baciu, spune că vina pentru pierderea de fonduri aparţine funcţionarilor din sistem pe care îi acuză de sabotaj.

Preşedintele LAPAR îi acuză pe funcţionarii din sistem de sabotaj

radiojurnal

Preşedintele Ligii Asociaţiilor Producătorilor Agricoli, Laurenţiu Baciu. Foto: captură video.

1,3 miliarde de euro proveniţi din fondurile europene nu au ajuns încă la fermierii români din cauza întârzierilor cu care se iau deciziile, atât în Ministerul Agriculturii, cât şi în instituţiile subordonate acestuia.

Preşedintele Ligii Asociaţiilor Producătorilor Agricoli, Laurenţiu Baciu, spune că vina aparţine unor funcţionari din sistem pe care îi acuză de sabotaj.

"Este un sabotaj, concluzie pe care am tras-o şi îmi asum răspunderea, pot şi dovedi, la toate instituţiile, Ministerul Agriculturii. Până la urmă trebuie să lucrezi cu nişte oameni, oameni care fac tot ce este posibil să nu rezolve problema. A stat proiectul de hotărâre de guvern pentru subvenţia la motorină, aia de 48%, trei săptămâni, din cauza unui om al ministerului", a spus Laurenţiu Baciu.

Preşedintele LAPAR s-a declarat nemulţumit şi de faptul că România este singura ţară care le permite străinilor să cumpere terenuri agricole aici şi a anunţat că va face demersuri către autorităţi pentru schimbarea legislaţiei. 


Etichete fondurile europene pentru agriculturăpreşedintele Ligii Asociaţiilor Producătorilor AgricoliLaurenţiu BaciusabotajMinisterul Agriculturii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live