Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 29 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

15 Aprilie 2020
Vizualizari: 169
Comentează add

Președintele Klaus Iohannis le solicită premierului Ludovic Orban și ministrului de interne Marcel Vela să revină asupra Acordului cu BOR privind sărbătorile pascale.

Președintele Klaus Iohannis insită să se revină asupra acordului cu BOR

florin-lepadatu

  Klaus Iohannis. Foto: presidency.ro.

Președintele Klaus Iohannis le solicită premierului Ludovic Orban și ministrului de interne Marcel Vela să revină asupra Acordului cu BOR privind sărbătorile pascale.

Şeful statului insită pe respectarea principiului "Stați acasă!" și a prevederilor din Decretul prezidențial de prelungire a stării de urgență și din ordonanțele militare.


Klaus Iohannis: "Dragi români, indiferent ce vă spun unii și alții, eu vă spun acelați lucru pe care îl spun și medicii, în frunte cu ministrul sănătății, același lucru pe care îl spun experții, același lucru pe care îl spune OMS: Stați acasă!

Altfel, după sărbători, vom avea înmormântări."

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, Vasile Bănescu, susține că Acordul Bisericii Ortodoxe Române cu Ministerul de Interne este un acord interstituțional, oficial și public, al cărui conținut este în acord cu reglementările stării de urgență în vigoare.

El consideră că voluntarii ce ar urma să fie implicați, conform protocolului, vor fi corespunzător echipați, mult mai bine decât curierii care ne aduc mâncare sau produse comandate online - susține Vasile Bănescu.

În precizările făcute de Patriaria Română se mai arată că este vorba despre un gest pe care bunul simț, dublat acum de grija față de ceilalți, ne invită în mod firesc să îl salutăm, nu să îl criticăm- am citat din precizările făcute de Patriarhie, informează Rador.


Etichete klaus

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live