Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Marţi, 25 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

13 Decembrie 2015
Vizualizari: 1191
Comentează add

Președintele spune că este cel mai important şi mai valoros ansamblu vocal pentru tinerii din România şi un ambasador cultural de prim rang în Europa şi în lume.

Președintele Klaus Iohannis felicită Corul de Copii Radio

radiojurnal

Președintele Klaus Iohannis. Foto: presidency.ro.

Preşedintele Klaus Iohannis felicită Corul de Copii Radio, cu prilejul aniversării a 70 de ani de la înfiinţare.

Într-un mesaj postat pe site-ul Preşedinţiei, şeful statului vorbeşte despre o instituţie muzicală care este astăzi cel mai important şi mai valoros ansamblu vocal pentru tinerii din România şi un ambasador cultural de prim rang în Europa şi în lume.

"Dintotdeauna - se mai arată în comunicat - Corul de Copii Radio a exercitat o atracţie puternică pentru tinerii talentaţi şi a aplicat în acelaşi timp criterii de selecţie stricte, motiv pentru care a devenit un sinonim pentru excelenţă".

Mesajul integral al președintelui Klaus Iohannis:

„Îmi face o deosebită plăcere să vă felicit la împlinirea a 70 de ani de existenţă. Între instituţiile cu o vechime venerabilă, Corul de Copii este cel care nu-şi trădează niciodată vârsta, fiind mereu tânăr şi transmiţând întotdeauna energia membrilor săi și bucuria de a cânta împreună. În același timp, noile generaţii beneficiază din plin de tradiţia şi experienţa care, în timp, au creat un profil unic în peisajul muzical al ţării noastre.

Corul de Copii Radio este astăzi cel mai important şi mai valoros ansamblu vocal pentru tinerii din România şi un ambasador cultural de prim rang în Europa şi în lume. Succesul înregistrat pe scene importante demonstrează nivelul înalt şi aprecierea de care se bucură corul peste tot unde răsună vocile membrilor săi.

Dintotdeauna, Corul de Copii Radio a exercitat o atracţie puternică pentru tinerii talentaţi şi a aplicat în acelaşi timp criterii de selecţie stricte, motiv pentru care a devenit un sinonim pentru excelenţă. Spiritul tânăr, pozitiv şi vocile minunate din acest cor ne emoţionează şi ne bucură sufletele de fiecare dată când avem prilejul de a le asculta.

Urez Corului de Copii Radio „La Mulţi Ani” şi multe împliniri membrilor şi coordonatorilor săi!”

 

Concertul de colinde susţinut de Corul de Copii Radio. Foto: Alexandru Dolea.

Posted by România Actualităţi on 12 Decembrie 2015

Etichete corul de copii radioaniversarepresedintele klaus iohannistineriexcelenta

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live