Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Joi, 13 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

12 Februarie 2015
Vizualizari: 1099
Comentează add

Președintele Klaus Iohannis a scris joi pe Facebook că se aștepta ca senatorii să voteze pentru încuviințarea cererii de urmărire penală în cazul lui Varujan Vosganian.

Președintele Klaus Iohannis critică votul în cazul Vosganian

radiojurnal

Președintele Klaus Iohannis. Foto: presidency.ro.

Preşedintele României critică decizia plenului Senatului care nu a încuviinţat astăzi solicitarea procurorilor DIICOT de începere a urmăririi penale în cazul senatorului PNL Varujan Vosganian.

Într-o postare pe Facebook, Klaus Iohannis scrie că "votul senatorilor arată că nu s-a înţeles încă pe deplin necesitatea schimbării pentru care a pledat atât la consultările cu partidele parlamentare şi în discursul pe care l.a susţinut în plenul Parlamentului".

Preşedintele susţine că în faţa justiţiei, nu există decât o singură măsură- respectul faţă de lege, indiferent de persoană sau funcţie.

Senatorul Varujan Vosganian îşi păstrează imunitatea parlamentară.

Plenul Senatului a votat azi împotriva cererii procurorilor de încuviinţare a începerii urmăririi penale a senatorului Varujan Vosganian în dosarul Romgaz instrumentat de DIICOT.

Senatorii au respins, cu 56 de voturi 'pentru' şi 71 împotrivă, cererea de încuviinţare a începerii urmăririi penale a senatorului Varujan Vosganian, acuzat în dosarul Romgaz.


Etichete PresedinteKlaus IohannisvotSenatVarujan VosganianPNLjustitieParlamentDIICOTprocuroriRomgaz

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live