Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: OBIECTIV ROMANIA - continuare Miercuri, 20 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

18 Mai 2017
Vizualizari: 658
Comentează add

La Palatul Cotroceni, în cadru festiv, la 20 de ani de activitate, Consiliul Concurenţei a primit Ordinul "Meritul Industrial şi Comercial" în grad de Ofiţer

Preşedintele Klaus Iohannis a decorat Consiliul Concurenţei

radiojurnal

Preşedintele Klaus Iohannis împreună cu conducerea Consiliului Concurenţei Foto: precidency.ro

Preşedintele Klaus Iohannis a decorat Consiliul Concurenţei cu Ordinul "Meritul Industrial şi Comercial" în grad de Ofiţer, la implinirea a 20 de ani de activitate instituţională.

Preşedintele  a remarcat astfel rolul acestei structuri în crearea condiţiilor concurenţiale echitabile în România, astfel încât agenţii economici să poată jucă după reguli clare. În opinia sa, experienţa pe care o deţine Consiliul Concurenţei este esenţială pentru a simplifica şi perfecţiona cadrul de reglementare. 

Klaus Iohannis: Instituţia dumneavoastră şi-a construit o bună şi binemeritată reputaţie. În ultima perioadă aţi reuşit să finalizaţi nu mai puţin de 140 de investigaţii, pe diverse sectoare ale economiei, iar termenele de rezolvare au fost seminficativ reduse.

Avem nevoie de autorităţi care să nu aibă doar rol strict sancţionar, ci şi unul preventiv, educativ, în special în privinţa concurenţei, care este esenţa economiei de piaţă şi a spiritului antepernorial."


Etichete Klaus IohannisConsiliul Concurenţei20 de ani de activitateOrdinul "Meritul Industrial şi Comercial"

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live