Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Marţi, 20 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cerasela Rădulescu

21 Iunie 2016
Vizualizari: 682
Comentează add

Reuven Rivlin: Obiectivul de a lupta împotriva antisemitismului, de a educa tinerii în acest sens, este încă o provocare pentru noi toţi.

Preşedintele israelian Reuven Rivlin, prima vizită oficială la Bruxelles

cerasela-radulescu

Preşedintele israelian Reuven Rivlin. Foto: captură video.

Uniunea Europeană şi Israelul sunt parteneri puternici, a spus preşedintele Consiliului European Donald Tusk la o conferinţă de presă comună cu preşedintele israelian, Reuven Rivlin, aflat în vizită la Bruxelles.

El va avea astăzi o întâlnire şi cu secretarul general al NATO.

Corespondenţă din Bruxelles - Reporter: Cerasela Rădulescu - Pe agenda discuţiilor au fost relaţiile dintre Uniunea Europeană şi Israel, dar şi combaterea terorismului - a spus preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, care a adus un omagiu victimelor atentatelor din Israel.

Donald Tusk: Am discutat despre cum să colaborăm împreună să combatem terorismul şi cred că Bruxelles-ul este cel mai bun loc unde trebuie să discutăm cu Israelul despre acest pericol.

Reporter: "A fost o plăcere sa vă primim în Israel" - a spus preşedintele acestui stat, Reuven Rivlin, în prima sa vizită oficială la Bruxelles. Uniunea Europeană este cel mai mare partner al Israelului. Împărtăşim aceleaşi valori: democraţia, libertatea şî promovarea păcii în Orientul Mijlociu, care este interesul vital al Israelului.

Reuven Rivlin: Obiectivul de a lupta împotriva antisemitismului, de a educa tinerii în acest sens, este încă o provocare pentru noi toţi. Trebuie să luptăm împotriva tuturor formelor de antisemitism, împreună.

Reporter: A spus preşedintele Reuven Rivlin, amintind că, pe vremea când era premierul Poloniei, Donald Tusk a încurajat opinia publică din ţara sa să lupte împotriva antisemitismului.


Etichete Preşedintele israelianReuven RivlinBruxelles

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live