Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: BUNA DIMINEATA, ROMANIA! - continuare Miercuri, 23 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

11 Iulie 2017
Vizualizari: 488
Comentează add

Premierul Mihai Tudose a anunţat că va avea întâlniri săptămânale cu liderii coaliţiei de guvernământ şi, o dată pe lună, va face o analiză a îndeplinirii programului de guvernare

Preşedintele îşi va face propria evaluare a activităţii guvernului

-

  President Klaus Iohannis Photo: presidency.ro

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis, Mădălina Dobrovolschi, a afirmat că este dreptul coaliţiei de guvernământ să evalueze activitatea Executivului şi a adăugat că o evaluare a preşedintelui în această privinţă, va fi comunicată la momentul potrivit. 

Mădălina Dobrovolschi: "Este nevoie de responsabilitate, este nevoie de stabilitate, este nevoie de urmărirea unui traseu pe care să îl înţeleagă şi să îl cunoască toată lumea. Toate aceste jocuri care ţin de schimbări bruşte, la nivel de elemente care ţin de finanţe-economie, nu sunt, evident, bune.

O evaluare a Guvernului va fi comunicată, de către domnul preşedinte, la momentul potrivit. Deocamdată, să sperăm că a fost auzit şi înţeles apelul făcut de domnul preşedinte, apelul la responsabilitate."

Reamintim că premierul Mihai Tudose a anunţat că în fiecare săptămână vor fi şedinţe cu Coaliţia, iar o dată pe lună va fi prezentată o analiză referitoare la îndeplinirea programului de guvernare.


Etichete Mădălina DobrovolschiKlaus IohannisMihai Tudoseevaluarea programului de guvernare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live