Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Vineri, 26 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

25 Ianuarie 2017
Vizualizari: 556
Comentează add

Şeful statului mai subliniază că pentru prima dată, executivul comunitar afirmă că este inadecvată corelarea între MCV şi decizii din alte domenii.

Preşedintele Iohannis, mulţumit de progresele înregistrate în raportul MCV

radiojurnal

Klaus Iohannis. Foto: presidency.ro.

Preşedintele României s-a arătat mulţumit de progresele înregistrate în raportul MCV dar a atras atenţia asupra îngrijorărilor formulate cu privire la faptul că cele două proiecte de ordonanţă de urgenţă, legate de graţiere şi modificarea Codurilor Penale, ar putea afecta cadrul legal pentru combaterea corupţiei.

Preşedintele Klaus Iohannis, cu o declaraţie făcută la Strasbourg: Este foarte pozitiv. Surpriză, surpriză! Aceasta este România, întotdeauna, gata de o surpriză, câteodată, plăcută. Ultimul raport MCV arată că s-a făcut un progres evident la toate capitolele din Justiţie. Desigur, şi noi ştim cel mai bine, multe lucruri trebuie îmbunătăţite, multe lucruri mai sunt de făcut.

Şeful statului mai subliniază că pentru prima dată, executivul comunitar afirmă că este inadecvată corelarea între MCV şi decizii din alte domenii, precum aderarea la Spaţiul Schengen sau accesul la fondurile structurale europene.


Etichete Preşedintele Iohannisraportul MCV

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live