Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE Duminică, 23 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

13 Aprilie 2019
Vizualizari: 460
Comentează add

Într-un comunicat de presă, preşedintele Klaus Iohannis le urează însănătoşire grabnică şi multă putere, pentru a trece cu bine peste aceste momente critice.

Președintele Iohannis, mesaj pentru cei patru militari răniți în Afganistan

radiojurnal

Arhivă foto: Agerpres.

Într-un comunicat de presă, preşedintele Klaus Iohannis le urează însănătoşire grabnică şi multă putere, pentru a trece cu bine peste aceste momente critice.

Şeful statului le transmite, de asemenea, familiilor militarilor răniţi că primesc cele mai bune îngrijiri medicale, reiterând faptul că militarii români dau dovadă întotdeauna de profesionalism în timpul misiunilor de pe teatrele de operaţiuni.

Comunicatul oficial:

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a transmis sâmbătă, 13 aprilie a.c. un mesaj în urma atacului care a avut loc în Provincia Kandahar, Afganistan, soldat cu rănirea a patru militari români.

Vă prezentăm în continuare textul mesajului:

„Gândurile mele se îndreaptă astăzi către militarii români răniți în timpul misiunii pe care o desfășoară în Afganistan. Le urez însănătoșire grabnică și multă putere să treacă cu bine peste aceste momente critice. De asemenea, familiilor militarilor noștri le transmit că sunt alături de ele și le asigur că cei dragi primesc cele mai bune îngrijiri medicale.

Militarii români dau dovadă întotdeauna de profesionalism, iar dedicarea cu care își desfășoară activitatea în teatrele de operații contribuie la menținerea păcii și securității internaționale.”


Etichete klaus iohannismilitariafganistanromaniamilitari ranitimapn

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live