Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CONTRACRONOMETRU Vineri, 19 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

5 Mai 2020
Vizualizari: 597
Comentează add

Șeful statului a dat asigurări că va fi păstrat sprijinul pentru acordarea șomajului tehnic, dar vor fi introduse și noi măsuri privind munca flexibilă.

Președintele Iohannis despre relansarea economică #Covid-19

radiojurnal

Foto: presidency.ro.

Președintele Klaus Iohannis a declarat astăzi că după încheierea stării de urgență va avea loc o redeschidere treptată a sectoarelor economice afectate de epidemia cu noul coronavirus, prioritatea fiind protejarea sănătății românilor.

Șeful statului a dat asigurări că va fi păstrat sprijinul pentru acordarea șomajului tehnic, dar vor fi introduse și noi măsuri privind munca flexibilă, care să permită reluarea activității în sectoarele afectate.


Klaus Iohannis: Un obiectiv fundamental al planului de relansare economică la care lucrăm împreună cu guvernul Orban este creșterea masivă a investițiilor publice în toate tipurile de infrastructură - de la cea energetică, la cea de transport și de sănătate. Vorbim, practic, de un proiect de reconstrucție a României. Produsele românești de calitate reprezintă, la rândul lor, o resursă pe care o vom promova mult mai bine și vom susține investiții semnificative în sectoare economice de interes strategic, cum sunt agricultura și industria alimentară, securitatea energetică, dar și sanitară.

(RS)


Etichete klaus iohannisstare de urgentaafaceri(RS)coronavirussomaj tehnicinvestitiiplan economic

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live